Re: Oprava faktury z roku 2007 a DPH
do 25.2.2008 by se prý mělo dělat odvolání proti DPH 12/2007. Po 25.2. je to už dodatečné. Opravné by se dělalo pouze v případě, že by jste na chybu přišla a opravené donesla do 25.1.2008.
U odvolání proti DPH chtějí okopírovat i ten doklad kvůli kterému se to dělá a na psat průvodní dopis.
Já bych to nechala až na dodatečné.
Moc prosím "r." jestli by mně mohla vysvětlit,co znamená odvolání do 25.2. Mám fakturu došlou koncem ledna,po podání přiznání,kde DUZP je 31.12.,tak řeším jak dál. Za leden asi nemůžu uplatnit a tak jsem přemyšlela o dodatečném přiznání. Jestli se na příspěvek vrátíte tak moc děkuji za odpoveď.
jde o to, že na finančáku vám nevemou dodatečné DP k DPH za 12/2007 dříve než 26.2., mají vlastně 30 dní na zpracování, tak proto
pokud tedy chcete změnit DP k DPH za 12/2007 dříve než by vám vzali to dodatečné, napíšete ono odvolání
u nás na fú mi rovnou řekli ať přijdu po 25.2. s dodatečným , že když si podám odvolání, mají s tím více práce.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
11. 2. 2008 15:51
Prosím o radu, dnes jsem opravovala fakturu z 12.2007 DPH bylo odvedeno. Mám udělat dodatečné nebo opravné daňové přiznání?