Re: odvod daně za zaměstance a špatný VS
pokud jste to platil/a na správný účet ,který má fú ,tak bych to jen oznámila .ˇZádost o změnu VS z č. ičo na VS č. DIČ u níže uvedených plateb . vypište jim tam příslušné platby a celkem
i kydž myslím, že pro tyhle účely by jim ičo nemuselo dělat problém.Dřív se DIČ užíval pouze ve styku s OSVč a DUZP.
Udělejte to ale co nejdřív někdo toho rád využívá.Někdy čekají až bude penále vyšší aby to mohli vymáhat. Musí z něčeho žít.
Žádost o přeúčtování když platíte z účtu na jiný účet. ( př. DPh budete zaplatíte na účet daň z příjmu)
Re: odvod daně za zaměstance a špatný VS
neví m,ale někdy ho doměřují rádi. Většinou nějaké % z částky ...která je předmětem.No to uvidíte. Nevím.Třeba ne.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
Prodal byt, aby mohl pražit. Dnes má Michal jednu z nejlepších káv v Evropě
Počet sledujících je přežitek. U mikroinfluencerů hledejte brand fit, radí odbornice
Kdo má status umělce, může od státu opět dostat až 90 tisíc korun
Berňák rozesílá informace o výši daně z nemovitostí na rok 2026
11. 2. 2008 20:13
Můžete mi, prosím, poradit? Povedlo se mi, že jsem celý rok posílal zálohu na daň z příjmu za zaměstnance pod svým ičo místo dič. Stačí jen provést oznámení a žádost na fú o převedení plateb ze špatného VS na správný? Nebo jakým způsobem to napravit? Nemám zkušenosti. A myslíte, že z toho bude fú počítat nějaké penále?