Re: Za kolik účtujete sestavení danového
Já bych řekla cena dobrá. Mám klienta, který své bývalé účetní, za daňové přiznání a věci kolem (přehled na OSSZ a ZP) zaplatil 6500,-.
Někteří moji klienti protahují obličeje při ceně 650,- Kč (včetně Přehledů). A to je i za zpracování podkladů při uplatňování výdajů paušálem (dostanu v krabici zaplacené složenky na pojištění, proplacené faktury a papíry za pojištění, děti, úroky....). Nejsem trochu blb?
tak trochu...ale vážně...u klientů, kterým vedu DE průběžně, si počítám za sestavení DP 750-1500/ podle složitosti/ + po 250 za přehledy SP a ZP, těm, kterým zpracovávám podklady jednorázově ,ještě naúčtuji práci podle hodin, které nad tím strávím /většinou 300 Kč za hod/nebo podle řádků DE /20Kč za řádek/Taky jsem řešila "kyselé obličeje", ale pak jsem tak nějak porovnala za co u nás pracují zedníci a přestala to řešit.Za cenu , co by si většinou klient představoval je lepší koukat do zdi a v létě chodit na borůvky - s čistou hlavou !!
Jen tak pro zajímovost, za kolik si účtujete vedení daňové evidence-vedení celého účetnictví průběžně během roku podnikateli, který nemá zaměstnance-jen příjmy a výdaje, DPH?
Účtujete za řádek v peněžním deníku nebo měsíčně najakou sazbu?
Díky za odpověď.
Za zhotoveni danoveho priznani DPFO vc. prehledu na OSSZ a ZP si uctuji uz nekolikaty rok 1500 Kc. Podnikatel mi priznani vc. prehledu jen podepise a vse za nej vyridim ja. Cili vse odnesu apod. Zatim se mi nestalo ze by se cena nekomu nelibila. A kdyby, tak at si jde jinam. Ucetni musi znat svoji cenu a nedelat priznani za 500 Kc apod., tak jako to nekteri delaji......
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
Prodal byt, aby mohl pražit. Dnes má Michal jednu z nejlepších káv v Evropě
Počet sledujících je přežitek. U mikroinfluencerů hledejte brand fit, radí odbornice
Kdo má status umělce, může od státu opět dostat až 90 tisíc korun
Berňák rozesílá informace o výši daně z nemovitostí na rok 2026
12. 2. 2008 10:27
Milé účetní. mohu se zeptat jaký účtujete paušál za sestavení danového přiznání FO ? vedu danové evidence celý rok a za sestavení danového přiznání účtuji 1500,-.hodně nebo málo?