Re: a ještě prosím ELDP
bohužel i tentokrát Vás sklamu.ELDP píšu vždycky na stroji, také jsem ho nenašla
EL jde vytisknout, při odchodu změnit vzáložce pojištění . typ ELDP na 02, 01 je klasikaza rok,
Musíte být v personalistice, najít si jen jednoho v hledáčku. Je to lepší.
Záznam
podání ELDP
zkontrolovat zda jsou v jednotlivýchpolích správné údaje a případně opravit
položky otevře se EL
tiskové sestavy
ELDP
pozor tisku buď do formuláře, nebo bez formáláře , formulář dávám do tiskárny,, horní kraj musím ale trochu přistřihnout.
pokud chci EL smazat
Mzdy
Seznamy (poslední nabídka
podání ELDP
a smazu a můžu znovu posílat.
elektronicky zatím neumím:
Blanka
:)) ale hovňajs, mně to píše do těch rámečků. .dám formulář ze sociálky A5, ustřihnu trochu navrchu.. a jde mi to přesně...
jestli Vámto píše jinak.. musíte kouknout na nastavení tiskárny... :)) jinak neporadím...
Mně to fakt tiskne dobře. i odhlášk y a přihlášky.. vše do formulářů OSSZ:)))-
:)) tak držím palce.. já to znám, jak se bojuje z počátku než je to dobře nastaveno, ale stojí tozato.. jennezapomeňte měnit ten kod 1 a 2:))
Blanka
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
12. 2. 2008 11:14
Dobrý den,
poradí mi prosím někdo, jak v Pohodě vytisknout přílohu k Vyúčtování, a to "Počet zaměstnanců.." ? Nemohu to najít ani v příručce, ale je mi divné, že by to nešlo. Nebo to píšete ručně?
Díky.