Re: Výpověď ve skušební době problém!
13.2.2008 není pozdě. Předpokládám, že máte ve smlouvě uvedený den nástupu do zaměstnání 14.11.2007. Oznamte ihned nejen mzdové účetní, ale i vašemu vedoucímu nebo vašemu zaměstnavateli (může být i ústně), že končíte prac.poměr ve zkušební době k dnešnímu dni a zítra už nenastoupíte (nejde o výpověď, ale o rozvázání prac. poměru zrušením ve zkušební době podle § 48 odst.1 písm.c.). Pokud byste zítra nastoupila a pokračovala v práci do konce února, tak by prac. poměr neskončil. Oznamte pak zaměstnavateli, že do práce nastoupíte do konce února jen za předpokladu, že zaměstnavatel připraví a podepíše spolu s vámi novou smlouvu a to na dobu určitou do 29.2.2008. Jinak do práce nenastupujte.
Re: Výpověď ve skušební době problém!
Jo a ještě, pokud vám budou tvrdit, že s rozvázáním prac. poměru nesouhlasí, nebo že je pozdě, tak to není důležité, protože nepotřebujete ke skončení prac. poměru ve zkušební době jejich souhlas. Prostě oznamte, že od další den nepřijdete, ať se jim to líbí nebo ne.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
13. 2. 2008 13:46
Prosím o radu 14.11.2007 jsem podepsala pracovní smolouvu s 3 měs.výpovědní lhutou ,11.2.2008 jsem oznámila ,že chci odejít ve skušební době špatný kolektiv ....Vedouci mně požádal ,aby jsem zústala do konce února to bych zústala bojím se ,aby mně nedali 2 měs.výp.lhútu.
Dnes 13.2.2008 jsem šla oficiálně podat výpověď ve skušební době
mzdová účetní ji nechce příjmout ,že je pozdě.
Jaký datum výpovědi mám dát a jak jse domluvit na práci do konce února ,aby mně nezdrželi mám rozjednanou jinou práci.
Předem děkuji.