Danové přiznání - student

• (neregistrovaný)

13. 2. 2008 20:12

Dobrý den,prosím o radu.Ukončila jsem studium na SŠ.Od října pokračuji studiem na VŠ.Od června do prosince jsem měla příjmy . (dan zálohovou) .Dělám si danové přiznání,kde sčítám potvrzení od zaměstnavatelů.Můžu si uplatnit slevu na studenta za celý rok,i když jsem měla brigády až od června.Potvzení ze školy mám.Děkuji za odpověd

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 13. 2. 2008 21:55

xy (neregistrovaný)

Re: Danové přiznání - student
      pokud doložíte potvrzení o studiu ze SŠ i VŠ, potom uplatníte slevu na studenta za celý rok

• 16. 2. 2008 10:23

Matej Blanka (neregistrovaný)

Koho uvadet do danoveho priznani?
      Dobry den, prosim o pomoc,koho uvest do danoveho priznani. Jsem student,ale celorocne si brigadne privydelavam. Od ledna do srpna slo pouze o jednoho zamestnavatele u ktere jsem vyuzival (mimo prvnich dvou mesicu) slevu na dani. Slo o cca 6000 cisteho mesicne. Od zari mam vsak vice zamestnavatelu a slevu na dani vyuzivam pouze u jednoho, jde o cca 6500 cisteho mesicne. Dale pak mam stalou brigadu, u ktere je vydelek cca 800 korun a nevyuzivam slevu na dani. K tomu uzaviram smlouvy o provodeni prace,kde rovnez nevyuzivam zadne slevy (ze zakona) a vydelek je cca 1500 mesicne. Mam tuseni,ze za leden a unor mam urcite preplatek na dani z duvodu nevyuziti slevy na dani. Otazkou je,zda priznavat vsechny zamestnavatele? Dekuji za odpoved

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).