Re: Nesprávně vyúčtovaní sraž.daně.2006
Já mám s chybou ve Vyúčtování za uplynulé roky zkušenost, přišla jsem k novému zaměstnavateli a zjistila jsem chyby v předešlém roce. Na FÚ mi sdělili, že opravné Vyúčtování popdat nelze. Oprava se může dát jen do toho Vyúčtování, které právě podávám - jako opravy do minulých let.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
14. 2. 2008 9:42
Za rok 2006 byl na DPP a s podepsaným prohlašením zaměstnán důchodce.Mzdu jsem počítala správně jako zálohu na daň a také poslala na účet zálohové daně.Mzyslela jsem si,že když je to DPP
tak se podáva jako vyúčtovaní srážkové daně na které jsem napsala na jaký účet byla daň odvedena.V srpnu nám přišlo, že nemáme uhrazenou srážkovou daň a také vyčíslené penále dala jsem žádost o převedení penez ze záv.činnosti.Dúcodci jsem táké udělala zúčtování za rok 2006 v únoru 2007.Mám špatně vyúčtování sražkové daně a také vyúčtování daně zezávislle činnosti za rok 2006
dnes vím ,že to je vyúčtování závislé činnosti,ale jak to mám dát do pořadku ?
Za pomoc děkuji.