Re: srážková daň-roční zúčtování daní
Pokud Vám zaměstnanec do 15.2. skutečně dodatečně podepíše prohlášení uděláte to formou opravy a FÚ úhradu srážkové daně převede na zálohovou. Mám vyjádření Ministerstva financí
Re: srážková daň-roční zúčtování daní
Děkuji za odpovědi. Je to celkem dost peněz - Kč 9000,- (750x12měsíců). Já tedy jen napíšu dopis na FÚ, že žádám o převedení srážkové daně na zálohovou, z důvodu dodatečného podepsání Prohlášení poplatníka ??
Sama jsem mu poradila, ať to dodatečně podepíše, že je to škoda nevyužít a abych to neměla nakonec špatně. Ale jste hodní !!!!
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
Prodal byt, aby mohl pražit. Dnes má Michal jednu z nejlepších káv v Evropě
Počet sledujících je přežitek. U mikroinfluencerů hledejte brand fit, radí odbornice
Kdo má status umělce, může od státu opět dostat až 90 tisíc korun
Berňák rozesílá informace o výši daně z nemovitostí na rok 2026
14. 2. 2008 15:15
Omlouvám se, ale nejsem si jistá - Dohoda o provedení práce po celý rok, výdělek 5000 měs.-srážena srážková daň. Může si nyní zaměstnanec podepsat Prohlášení poplatníka a můžu mu udělat roční zúčtování ? Je to student, takže mi vychází, že bych mu měla po odpočtu 600 a 200 na studenta celou sraženou daň za rok vrátit ? Je to takhle jednoduché a můžu já srážkovou daň převést na zálohovou ?
Díky moc