Re: oprava
Už jsem to našla, já jsem totiž tu pohodu přebírala během roku, takže neuhrazené faktury na 321 jsem si kontolovala, ale chyba byla v tom, že omylem jsem zaúčtovala fakturu, která souvisela s loňskem, takže jednak byla v počíátečním stavu, a jednak mým zásahemn v obratu, a proto mi to nevycházelo. (ona totiž byla zapsaná ve fakturách běžného období - je nás na tu pohodu víc, a pravá ruka neví, co dělá levá)
Ale protože se s Pohodou teprve učím, tak mi hrozně dlouho trvalo, než jsem to pomocí různých tiskových sestav našla. Tak už jsem to vyřešila, ale jste hodná, že jste se snažila pomoct. Hezký den.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
14. 2. 2008 15:20
Dobrý den, prosím Pohodáře, poraďte mi, co dělám špatně, mám u stejného účtu 321001 - závazky tuzemské - koncový stav účtu v hlavní knize jiný (správný - dle inventarizace), než koncový stav v rozvaze. Přitom zadávám stále období od 1.1. do 31.12. Nemůžu přijít na to, v jaké sestavě to zkontrolovat. Děkuji za každou radu.