OT: bonita klienta pro leasing?

• (neregistrovaný)

19. 2. 2008 16:09

Dobry den, neznate nekdo vnitrni predpisy leasingovek ohledne vydelku potencialnich klientu?

Jsem OSVC a kazdym rokem optimalizuji vydaje tak abych mel zisk 120tisic. Jenze ted potrebuji koupit motorku na leasing, stoji 310tisic. A potrebuju zaplatit co nejnizsi akontaci, tedy 10%. Jsem schopen jeste predlozit doklad ze si v jedne firme vydelam 3600,-/mesic cisteho. Takze celkove mam rocni priznane prijmy 160tisic. Je to dostacujici pro leasing?
    Navic jsem si ve formulari zadosti vsiml ze pozaduji pevnou linku. Tam kde mam papirove bydliste pevna je a je napsana na me. Ale tam ja nebydlim, bydli tam rodice s kterejma nekomunikuji.
    Nikde nic nedluzim, pujcky nemam, jiny leasing taky ne. Mam manzelku na materske a dve deti.

Myslite ze se zadosti mam sanci nebo radeji nemam ztracet cas?

dekuji, Michal

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 19. 2. 2008 21:45

Lenka (neregistrovaný)

Re: OT: bonita klienta pro leasing?
      Dělám v autobazaru úvěry a leasingy. Na motorku bude určitě 10% akontace málo. Pevnou linku řešit nemusíte, pokud máte mobil na paušál - to pak dokládáte vyúčtování za paušální mobil - fakturu. Některé leasingovky podle Vašeho daňového přiznání vypočítají jaký máte příjem na živobytí měsíčně - to že máte příjem 160tisíc je nepodstatná informace - jaké máte výdaje - jaký je základ daně je podstatné - a podle toho Vám upraví splátku (prodlouží dobu splácení nebo navýší akontaci). Některým je to vcelku jedno. Zjistím Vám víc zítra, tak mi když tak napište e-mail.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).