Re: špatně zpracované mzdy prosím mzdovo
asi by bylo nejlepší ty mzdy udělat znovu správně a rozdíly lidem doplatit,špatně odvedenou daň srovnat s daní za měsíc únor,protože máte asi přeplatek a srovnat zdravotní a sociální.mzdy v podstatě musíte mít vyplaceny do 25.,takže to ještě stihnete
Paní Jana píše, že máte čas do 25. my jako firma máme výplatní termín nahlášen 8. den v měsíci a když zaplatíme později, tak je samozřejmě penále
A máte vůbec nový program, který navyšuje hrubou mzdu o 35% na tzv. "superhrubou" mzdu? Dost dobře nechápu, co se Vám vlastně stalo. Než jsem spustila uzávěrku za leden, tak jsem hodně mezd přepočítala, zda program počítá dle zákona.
Některý program umožňuje /po zásahu programátora/ vrátit zpět měsíc ke zpracování. Možná ten Váš to umožňuje,je to řešení - že byste udělala mzdy znovu a správně. Rozdíl ve mzdách byste buď zaměstnancům doplatila nebo srazila jako zálohu z únorové mzdy. Odvod na SP, ZP sice měl být odveden, ale zálohovou daň stačí odvést 20., srážkovou až koncem měsíce.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
Prodal byt, aby mohl pražit. Dnes má Michal jednu z nejlepších káv v Evropě
Počet sledujících je přežitek. U mikroinfluencerů hledejte brand fit, radí odbornice
19. 2. 2008 18:06
Podařilo se mi zpracovat špatně mzdy, při zpracování mezd jsme trochu pospíchali a nějak nám uteklo, že jsme mzdy za leden udělali ještě podle starého roku sleva na dani 600,-. Takže máme špatně odvody i výplaty, prosím co s tím? Jak to opravit?