Re: roční zúčtování
Proč by měl být ten podpis prohlášení při nástupu chybou? Je to zcela v pořádku. Pokud chtěl udělat od Vás zúčtování, pak musel o to do 15.2. požádat a doložit potvrzení o zdanitelných příjmech od všech zaměstnavatelů v roce 2007. Pokud Vám je nedal, pak samozřejmě zúčtování udělat nemůžete. Vystavte mu potvrzení o zdanit. příjmech a ať si udělá přiznání. Ale to potvrzení od předešlého zaměstnavatel bude také potřebovat.
Re: roční zúčtování
Tak teď nevím - Vy odpovídáte sama sobě? Nebo jde o jinou J? Každopádně tazatelka píše, že jí nedoložil potvrzení o zdanit. příjmech od předešlého zaměstnavatele, takže pochopitelně zúčtování odmítnout musela.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
Prodal byt, aby mohl pražit. Dnes má Michal jednu z nejlepších káv v Evropě
Počet sledujících je přežitek. U mikroinfluencerů hledejte brand fit, radí odbornice
Kdo má status umělce, může od státu opět dostat až 90 tisíc korun
Berňák rozesílá informace o výši daně z nemovitostí na rok 2026
19. 2. 2008 22:20
je můj postup správný?
zaměstnanec nastoupil 1.10.2007 nechala jsem mu podepsat prohlášení poplatníka (chyba?), do 9.8. byl zaměstnán jinde, měl podepsané prohlášení tam a od 10.8. do 1.10. nikde nebyl hlášený ani na ÚP. Potvrzení o zdan.příjmech mi nedal, ale chtěl udělat roční zúčtování. Já jsem to odmítla, ale on to vyžaduje. Když mu dám potvrzení o příjmech může si udělat alespoň DAP sám?