Re: OT:
..to je krásný! já mám taky vtip: vytiskla jsem si DAP za rok 2007,
sociálku a zdravotku, deník, příjmy , výdaje...sešila nahromádkovala,
no a zjistila jsem, že tam nemám ve výdajích sociální a zdravotní,jak jsem tím letoškem zblblá, takže "jedu znova"
takže mi ten příběh o zvířátkách pozvedl náladu,díky.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
Prodal byt, aby mohl pražit. Dnes má Michal jednu z nejlepších káv v Evropě
Počet sledujících je přežitek. U mikroinfluencerů hledejte brand fit, radí odbornice
Kdo má status umělce, může od státu opět dostat až 90 tisíc korun
Berňák rozesílá informace o výši daně z nemovitostí na rok 2026
20. 2. 2008 16:45
Do lesa zavítá Finanční úřad a mezi zvířátky zavládne panika. Šnek i z celou rodinou utíká z lesa, v tom je potká čáp a ptá se: Kam běžíš šneku?
Ále,do lesa přijel finančák vybírat daně a teď já mám barák,moje stará má barák,všechny děti mají barák,no to bych se nedoplatil! Čáp se zamyslí a začne taky utíkat a narazí na medvěda: Kam běžíš čápe?
Ále, do lesa přijel finančák vybírat daně a teď já si žiju na vysoký noze,moje stará si žije na vysoký noze,všechny naše děti taky žijou na vysoký noze, no to bych se nedoplatil!
Medvěd utíká z lesa a škobrtne o krtka: Kam valíš medvěde?
Ále, do lesa přijel finančák vybírat daně a teď já mám kožich, moje stará má kožich, naše děti mají taky všichni kožichy, no to se nedoplatím!"
Krtek se zamyslí a rychle se taky hrabe z lesa pryč. Vyhrabe se až v ZOO přímo v kleci paviánů. Starej pavián na něj kouká a ptá se: Co tady děláš krtku?
Ále, do lesa přijel finančák vybírat daně a teď já mám nahrabáno, stará má nahrabáno, děti ty taky mají nahrabáno, no to bych se nedoplatil!
Pavián na to: Krtku, co blbneš. Podívej se na mně, já mám holou prdel, stará má holou prdel, naše děti mají taky holou prdel a stejně nás všechny zavřeli!