Re: software POHODA
Naše firma vede sice jen DE, na podzim jsem si stáhla bezplatnou verzi, a naučila jsem se v ní velice rychle i bez manuálu, ikdyž faktury a mzdy není nic složitého, to chápu :-)
Ale moje známá učtuje v Pohodě a říkala, že by neměnila, je prý velmi přehledná a srozumitelná. účtuje v ní dvě firmy,a.s. a s.r.o.
Účtuji v programu Pohoda jak DE, tak účetnictví a musím říct, že jsem absolutně spokojená. Vše je jednoduché. Nejdůležitější je prvotní nastavení u účta hl. předkontací a pak to jde už samo. Plus pohoda má dobrý systém aktualizace a inforomování o novinkách v legislativě. Určitě bych Vám Pohodu doporučila. Nejprve si stahněte nebo si napiště o demo verzi a pak se rozhodnětě. Také mam zkušenost s Money S3, je to podobné. Ceny jsou si podobné, prostředí je odlišné, ale také se rychle člověk zorientuje. Myslím, že mají také demo verzi.
Tak ať dobře vyberete.
Taky jsem s POHODOU spokojená, účtuju v ní DE i účetnictví. Stáhněte si ji bezplatně na www.stormware.cz a vyzkoušejte.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
21. 2. 2008 13:51
Prosím kdo účtujete v POHODĚ? Zatím mám STEREO a přestává mi vyhovovat, ale mám strach, abych se v POHODĚ neplácala a naučila se to. Je to moc složité? Díky všem za rady.