Software POHODA

• (neregistrovaný)

21. 2. 2008 13:51

Prosím kdo účtujete v POHODĚ? Zatím mám STEREO a přestává mi vyhovovat, ale mám strach, abych se v POHODĚ neplácala a naučila se to. Je to moc složité? Díky všem za rady.

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 21. 2. 2008 14:10

Z. (neregistrovaný)

Re: software POHODA
      Naše firma vede sice jen DE, na podzim jsem si stáhla bezplatnou verzi, a naučila jsem se v ní velice rychle i bez manuálu, ikdyž faktury a mzdy není nic složitého, to chápu :-)
      Ale moje známá učtuje v Pohodě a říkala, že by neměnila, je prý velmi přehledná a srozumitelná. účtuje v ní dvě firmy,a.s. a s.r.o.

• 21. 2. 2008 15:18

sara (neregistrovaný)

Účtuji v programu Pohoda jak DE, tak účetnictví a musím říct, že jsem absolutně spokojená. Vše je jednoduché. Nejdůležitější je prvotní nastavení u účta hl. předkontací a pak to jde už samo. Plus pohoda má dobrý systém aktualizace a inforomování o novinkách v legislativě. Určitě bych Vám Pohodu doporučila. Nejprve si stahněte nebo si napiště o demo verzi a pak se rozhodnětě. Také mam zkušenost s Money S3, je to podobné. Ceny jsou si podobné, prostředí je odlišné, ale také se rychle člověk zorientuje. Myslím, že mají také demo verzi.
      Tak ať dobře vyberete.

• 22. 2. 2008 19:17

J.K. (neregistrovaný)

Taky jsem s POHODOU spokojená, účtuju v ní DE i účetnictví. Stáhněte si ji bezplatně na www.stormware.cz a vyzkoušejte.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).