Re: Výdaje % z příjmů.
měla jsem něco podobného - dámská krejčová,ŽL na zhotovování oděvů.některé zákaznice si u ní objednali ušití včetně látky,prodala zvlášť látku a zvlášť službu-ušití.na FÚ mi řekli,že pokud prodej látek není její hlavní zdroj příjmů,není to vlastně nákup a prodej podle ŽL a tudíž může uplatnit 60% výdajů z příjmů.
myslím si tedy,že pokud prodej kosmetiky nepřevýší kosmetické služby,může těch 60% klidně uplatnit
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
Prodal byt, aby mohl pražit. Dnes má Michal jednu z nejlepších káv v Evropě
Počet sledujících je přežitek. U mikroinfluencerů hledejte brand fit, radí odbornice
22. 2. 2008 10:19
Psosím neřešil jste někdo podobný problém?
Kosmetička chce uplatnit výdaje 60 % z příjmů.Doložila příjmy za kosmetické služby,ale také příjmy za prodej kosmetiky zákaznicím.
Teď nevím co s tím. Jestli ji můžu i na prodej kosmetiky uplatnit výdaje 60%??? Má jenom živnostenský list na kosmetické služby. Na Živnost.úřadě řekli,že nemusí mít ŽL na nákup a prodej,když jde pouze o vyjímečný prodej kosmetiky zákaznicím.
A já teď nevím jak to správně vyřešit.
Předem děkuji za názory a přeji hezký den.