Re: Potvrzení o příjmech
Ano máte pravdu formulář "výpočet daně a daň.zvýhodnění ..." je už formulář, který mzdová účetní tiskne lidem, kterým zpracovala roční zúčtování. Takže Vám nezbyde nic jiného než tento formulář vzít, mzdová účetní Vám tam určitě napsala, jak roční zúčtování dopadlo, kolik Vám vrácí na dani a to vše musíte do přiznání zadat, včetně vrácené daně. Nic se neděje. Jen trochu dostanete od zaměstnavatele v pásce a trochu od Fú. :-)
Re: Potvrzení o příjmech
Jak ale mohla MÚ udělat RZD, když o něj zaměstnankyně nežádala?
Možná se spletla a vydala Vám špatný tiskopis - každopádně, pokud chcete podávat SZM, tak RZD u zaměstnavatele provedeno být nemělo a měla jste dostat potvrzení o zdanitelných příjmech.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
Prodal byt, aby mohl pražit. Dnes má Michal jednu z nejlepších káv v Evropě
Počet sledujících je přežitek. U mikroinfluencerů hledejte brand fit, radí odbornice
24. 2. 2008 17:27
Prosím poraďte. S manželem si budu dělat společné zdanění manželů. Chtěla jsem po zaměstnavateli potvrzení o zdaniltelných příjmech za rok 2007. Dal mi ale "výpočet daně a daňového zvýhodnění u daně z příjmů FO ze závislé činnosti a z funkčních požitků". Můžu to předložit FÚ? On mi tvrdí, že se ten formulář teď takto jmenuje. Mě se to ale moc nezdá, spíše mě to připadá, jako formulář, který dává zaměstnavatel, pokud podává roční zúčtování, neboť tam je vyčíslen i přeplatek na dani.
Prosím o Váš názor.
Děkuji moc