Re: Kontrola udaju pro leasing??
Neriskovala bych.. Napsala bych mu pravdivý čistý příjem a nic navíc.. Náhodou leasing nebude platit, začnou si zpětně ověřovat jeho příjmy, takže se takhle dostat do problémů.. Víte, že telefonáty z leasingovek a bank ohledně ověřování příjmů se nahrávají??
Re: Kontrola udaju pro leasing??
Vseho co pisete jsem si vedom. Je to vyborny zamestnanec a klidne bych to pro nej udelal. Pokud spolumajitelka bude proti tak mu tu pujcku dam ja. Slo mi vice o pochopeni principu kontroly udaju - ta mi prijde nedostatecna.
Kdyz jsem zacinal a kupoval motorku pro zamestnance tak mi nechteli leasing dat protoze vubec nevlastnim ridicak. Nic nepomohlo ze je pro podnikani. Navic chteli danovy priznani (to neosidite), pevnou linku a milion jinych veci.
Zena si koupila auto na leasing jako soukroma osoba - stacil ji k tomu potvrzeny prijem a nic jineho.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
24. 2. 2008 18:39
Nedelate tu nekdo u leasingovky? Prave tady s kolegyni resime zadost naseho zamestnance o potvrzeni prijmu pro zadost o leasing.
Mladenec by si rad koupil auto, ma zenu a dve deti (novorozenata). Zena je na materske a tak ma strach ze na uver nedosahne. Nevite jak muze leasingovka kontrolovat udaje na potvrzeni o prijmu? Ja bych mu tam klidne napsal cokoliv, protoze si myslim ze to nemaji jak kontrolovat, ale kolegyne (spolumajitelka) ma obavy. Domnivam se ze jedine co mohou udelat je zavolat do firmy a zeptat se, jinak me nic nenapada. Pochybuji ze maji zakonnou moznost zadat financak (socku) o potvrzeni udaju.
No ale pochopitelne bych se nerad dostal do problemu.