OT:milenecký trojúhelník :)

• (neregistrovaný)

25. 2. 2008 7:15

Dobrý den, to je nadpis, co ? Protože vím, že dokážete poradit nejen v oblasti účetnictví, nenapadlo mě nic lepšího,než se zeptat na BC. Syn mé známé - Honza se potěšil s kamarádkou a její přítel se to dozvěděl, vlezl do mobilu své přítelkyně a posílá teď Honzovi výhružné sms, že mu rozbije držku, chcípni, dojdu si na tebe, ráno ve 2 hodiny-zjistil jsem kde bydlíš, dojdu si na tebe atd.atd. Samozřejmě,že má Honza smůlu v tom, že s tím měl počítat a teď si holt ponese následky, ale problém je bohužel i v tom, že se léči pro deprese a schiz.onemocnění u psychiatra a teď ho tohle dusí. Moc si tímhle nepomohl, ale stalo se. Navíc je spíše kliďas, introvert,určitě ne rváč.Mě nenapadlo nic lepšího než oznámit na policii vyhrožování, jenže s tím absolutně nemám zkušenost, nevím, zda by to nebylo přilévání oleje do ohně a zda by se tím policie vůbec zabývala. Máte s tímhle někdo zkušenost prosím?Já osobně, kdybych se do této situace dostala a vyhrožovala by mi jiná sokyně, já bych se u ní zastavila se jí představit a podebatit, třeba bychom se i skamarádily :), ale Honza se představit určitě nepůjde ...
    odepsal mu,pokud mu ublíží, půjde k doktorovi a bude marodit, něco v tom smyslu. Slíbila jsem kamarádce, že se vás optám, tak činím a děkuji za názory. Zaplaťpánbu, že už mám mládí za sebou :))

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).