Re: OT:milenecký trojúhelník :)
No Beto, asi to nebude jenom otázka mládí, ale přístupu člověka ke krizové situaci. Já bych asi doporučila Honzovi, aby si promluvil s tou "kamarádkou", aby ona nějak svého přítele usměrnila. S tím, že bych jí informovala o tom, že pokud on nepřestane, půjdu na tu policii. Určitě bych začala takhle. Ona by si to měla se svým přítelem vyříkat. A pokud by to pokračovalo i nadále, asi bych se na tu policii obrátila, i když na druhou stranu se dá předpokládat, že oni s tím nic neudělají¨- oni neřeší, ani vyhrožování v rodinách...
Re: OT:milenecký trojúhelník :)
Okamžitě podat trestní oznámení na neznámého pachatele pro podezření ze spáchání trestného činu dle §197a/1 TrZ. V důkazním řízení uvést zmíněné okolnosti jako domněnku (pozor, ne jako trvzení) uvést možného pachatele a předat výhružné SMS (odesílatel je zjistitelný i při aktivním CLIP).
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
Prodal byt, aby mohl pražit. Dnes má Michal jednu z nejlepších káv v Evropě
Počet sledujících je přežitek. U mikroinfluencerů hledejte brand fit, radí odbornice
25. 2. 2008 7:15
Dobrý den, to je nadpis, co ? Protože vím, že dokážete poradit nejen v oblasti účetnictví, nenapadlo mě nic lepšího,než se zeptat na BC. Syn mé známé - Honza se potěšil s kamarádkou a její přítel se to dozvěděl, vlezl do mobilu své přítelkyně a posílá teď Honzovi výhružné sms, že mu rozbije držku, chcípni, dojdu si na tebe, ráno ve 2 hodiny-zjistil jsem kde bydlíš, dojdu si na tebe atd.atd. Samozřejmě,že má Honza smůlu v tom, že s tím měl počítat a teď si holt ponese následky, ale problém je bohužel i v tom, že se léči pro deprese a schiz.onemocnění u psychiatra a teď ho tohle dusí. Moc si tímhle nepomohl, ale stalo se. Navíc je spíše kliďas, introvert,určitě ne rváč.Mě nenapadlo nic lepšího než oznámit na policii vyhrožování, jenže s tím absolutně nemám zkušenost, nevím, zda by to nebylo přilévání oleje do ohně a zda by se tím policie vůbec zabývala. Máte s tímhle někdo zkušenost prosím?Já osobně, kdybych se do této situace dostala a vyhrožovala by mi jiná sokyně, já bych se u ní zastavila se jí představit a podebatit, třeba bychom se i skamarádily :), ale Honza se představit určitě nepůjde ...
odepsal mu,pokud mu ublíží, půjde k doktorovi a bude marodit, něco v tom smyslu. Slíbila jsem kamarádce, že se vás optám, tak činím a děkuji za názory. Zaplaťpánbu, že už mám mládí za sebou :))