Re: Chyba v odpočtu na děti, jak opravit
to, že si uvedla děti do daň.prohl., ještě neznamená, že daň.zvýhodnění budete provádět
měla doložit rodné listy dětí, ale hlavně potvrzení od zaměstnavatele manžela, že on neuplatňuje daň. zvýhodnění na tyto děti - jinak jste neměla daň.zvýhodnění uplatňovat
musíte provést opravu - v zákoně o dani z příjmů je uveden termín do kdy můžete provést
budete muset vyplnit po ukonč. roku příslušné tiskopisy na FÚ
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
Prodal byt, aby mohl pražit. Dnes má Michal jednu z nejlepších káv v Evropě
Počet sledujících je přežitek. U mikroinfluencerů hledejte brand fit, radí odbornice
25. 2. 2008 9:13
Dobrý den, zaměsntáváme ženu na mateřské dovolené na dohodu o provedení práce. Podepsala Prohlášení k dani, uvedla odpočty na dvě děti a já jí odpočty uplatnila ve dvou mzdách roku 2007 (říjen a prosinec). Teď mi oznámila, že odpočty na děti uplatňuje i manžel. Co teď zúčtování daně již mám odeslané na FÚ :-( Poraďte mi prosím jak postupovat? Děkuji za odpovědi. Šárka