Re: soukromé životní pojištění
Ano, bohužel už se mi stalo již několikrát, že potvrzení neodpovídá.
Měli jsme tam potvrzené i příspěvky zaměstnavatele - na upozornění pojišťovna opravila. Ze zákona bohužel vypadlo, že pojišťovny si za potvrzení zodpovídají, zodpovídá pouze mzd. účetní.
Jak prosím postupujete v případě, že částka na potvrzení je vyšší než odpovídá smlouvě a nebyl doložen dodatek?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
Prodal byt, aby mohl pražit. Dnes má Michal jednu z nejlepších káv v Evropě
Počet sledujících je přežitek. U mikroinfluencerů hledejte brand fit, radí odbornice
25. 2. 2008 9:38
Dobrý den, žádám o radu, zaměstnanec mi přinesl dvě potvrzení na zaplacené pojistné na soukromé životní pojištění. Ze smlouvy jsem se dozvěděla, že jedna pojistka je placena dítěti zaměstnance.
Předpokládala jsem, že uplatnit lze pouze placené pojistné za sebe, jak je tedy možné, že pojišťovny rozesílají i neplatné potvrzení nebo je to jinak? Za radu předem děkuji.