Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
28. 2. 2008 9:58
Preji pekny den,
prosim o radu v reklamacnim procesu, ktery v soucasne dobe vedu s internetovym obchodem A+A Mobilmakret. V rijnu 2007 jsem u nich zakoupila masazni pas jako darek k Vanocum. Ale pas fungoval cca 7 dni a pak se zasekly motorky. Pas jsem poslala po dohode s majitelem A+A MMu primo k dovozci firme COMPEX. Ty mi do 3 tydnu poslali novy kus, jelikoz v puvodnim byla vadna elektronika. Bohuzel pas fungoval pouze 4 dny a objevila se stejna zavada. Tak jsem pas opet poslala na vlastni naklady do spol. COMPEX a po A+A MMu jsem pozadovala vymenu za jiny produkt, kt. me zaujal a byl za stejne penize jako puvodni+ dopravne (chtela jsem jim tim vyjit vstric) anebo vratiti penize (v horsim pripade). Ale pan Zeman z A+A MMu mi odpovedel nasledovne:
Je mi líto ,že je problém s výrobkem který jste u nás zakoupila .
U reklamací se postupuje dle obchodních a záručních podmínek které jsouzveřejněné na našich stránkách .
Jestli dobře chápu Váš popis postupu při reklamaci pásu ,tak při první
reklamaci Vám byl pás vyměněný za nový . Tím pádem se počítá vaše další reklamace ze dne 18.2.2008 jako první .
Zákazník má nárok na odstoupení od smlouvy nebo nový výrobek v případě ,že u výrobku je :
a) 3x stejná závada
b) 4x různé závady
-------------------------------------
Chci se optat, zda opravdu musim tento proces stale podstupovat, vzdyt tento produkt mi neprinesl zadnou uzitnou hodnotu - fungoval behem 2ou mesicu pouze max 11 dni a stale mam s reklamacema spojene vydaje (postovne). Chtela bych po teto reakci pana Zemana vratir penize. Mam na to pravni narok?
Velmi dekuji za Vasi odpoved
Nicol