Opetovna reklamace

• (neregistrovaný)

28. 2. 2008 9:58

Preji pekny den,
    prosim o radu v reklamacnim procesu, ktery v soucasne dobe vedu s internetovym obchodem A+A Mobilmakret. V rijnu 2007 jsem u nich zakoupila masazni pas jako darek k Vanocum. Ale pas fungoval cca 7 dni a pak se zasekly motorky. Pas jsem poslala po dohode s majitelem A+A MMu primo k dovozci firme COMPEX. Ty mi do 3 tydnu poslali novy kus, jelikoz v puvodnim byla vadna elektronika. Bohuzel pas fungoval pouze 4 dny a objevila se stejna zavada. Tak jsem pas opet poslala na vlastni naklady do spol. COMPEX a po A+A MMu jsem pozadovala vymenu za jiny produkt, kt. me zaujal a byl za stejne penize jako puvodni+ dopravne (chtela jsem jim tim vyjit vstric) anebo vratiti penize (v horsim pripade). Ale pan Zeman z A+A MMu mi odpovedel nasledovne:
    Je mi líto ,že je problém s výrobkem který jste u nás zakoupila .

U reklamací se postupuje dle obchodních a záručních podmínek které jsouzveřejněné na našich stránkách .
    Jestli dobře chápu Váš popis postupu při reklamaci pásu ,tak při první
    reklamaci Vám byl pás vyměněný za nový . Tím pádem se počítá vaše další reklamace ze dne 18.2.2008 jako první .

Zákazník má nárok na odstoupení od smlouvy nebo nový výrobek v případě ,že u výrobku je :
    a) 3x stejná závada
    b) 4x různé závady
    -------------------------------------
    Chci se optat, zda opravdu musim tento proces stale podstupovat, vzdyt tento produkt mi neprinesl zadnou uzitnou hodnotu - fungoval behem 2ou mesicu pouze max 11 dni a stale mam s reklamacema spojene vydaje (postovne). Chtela bych po teto reakci pana Zemana vratir penize. Mam na to pravni narok?

Velmi dekuji za Vasi odpoved
    Nicol

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).