Re: minimální příjem a bonusy
Děkuji, už v tom mám taky jasněji, myslela jsem, že ta podmínka minimální mzdy se vztahuje na období zaměstnání, tj. jsem vedena na ÚP tak se mi to adekvátně krátí. Už vím, že je to nesmysl, prostě musí mít 48000, aby dosáhla na bonusy. Těžko se to vysvětluje lidem, kteří to vůbec nechápou, tak děkuji :-).
Re: minimální příjem a bonusy
Pokud by žila ve společné domácnosti se svými rodiči, mohli by si oni uplatnit odpočet na vnučku když matka nemá příjem.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
28. 2. 2008 10:47
zaměstnankyně zaměstnaná od 6/07, měla tři měsíce nemocenskou, je samoživitelka - jedno dítě. Předtím dělala na DPP, podepsala prohlášení. Příjem z DPP je 5800, ze zaměstnání 23 tis. Chce udělat DP, ale dle mého nemá nárok na bonus na dítě. Záloha na daň žádná, není co vracet. Mám pravdu ? Počítám 6-12 =7měsíců x 8500/2=29500 a to nemá ani s tou DPP. Je to tak správně ? Děkuji za odpověď