Re: Náhrada výdajů za spotř.PHM
Prosím pěkně, používejte jiný nick, tento tu používám již nějakou dobu já. Děkuji.
K vašemu dotazu - podnikatelka má právo nikoliv povinnost uplatnit výdaje. Pokud nechce náhrady uplatnit, nemusí. Samozřejmě musí zaplatit silniční daň.
Re: Náhrada výdajů za spotř.PHM
Omlouvám se, že jsem použila Váš nick, nějak jsem si to neuvědomila. Ještě jednou prosím za prominutí a děkuji Všem za reakce
Martina Ma.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
Prodal byt, aby mohl pražit. Dnes má Michal jednu z nejlepších káv v Evropě
28. 2. 2008 21:44
Dobrý den, prosím o názor:
podnikatelka OSVČ používá k podnikání své auto, které není zahrnuto do OM. Každý rok si účtuje do nákladů náhradu za spotř.PHM (vč.amortizace). Letos má však nízký daň.základ, tak uvažuje, že si náhradu do nákladů neuplatní,dostala by se tím do ztráty, což nechce. Je toto možné, nebo musí uplatnit náhradu, když používala automobil k podnikání? Nemáte někdo zkušenosti? Děkuji za názor