Re: neuhrazené sociální pojištění
A pokud mám přehled plateb za rok 2007 ze sociálky a není zde uvedeno, kdy SP bylo zaplaceno? U ZP je den platby uveden. Vím, že klientka za prosinec SP i ZP zaplatila až 8.1.08, tato platba je tedy již nedaňovým výdajem ale do přehledu na SP a ZP se uvede?
Děkuji za odpověď
jsme s.r.o.,tak není možné mít odvedeno soc. poj. do 1.1.08, když výplatn. termín máme 20.1.08.
Mám na mysli soiální pojištění za zaměstnance. Děkuji
Tak z Vašeho dotazu nebylo bohužel patrné, zda vedete DE nebo PU i když uvádíte nedaňové náklady - spousta lidí zde vede DE a píší náklady a výnosy... Takže příště prosím uvádějte DE nebo PÚ!!! Při PÚ je pojistné v roce 2008 daňově uznatelné... narozdíl od DE
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
3. 3. 2008 12:05
Zamotala jsem se do plateb OSSZ. Pokuď nejsou do 31.01.08 uhrazeny všechny platby pro OSSZ za rok 2007 tak je to nedaňový náklad?
Prosím o vysvětlení, jestli tomu dobře rozumím. Anebo do podání daňového přiznání.
Děkuji