Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
Prodal byt, aby mohl pražit. Dnes má Michal jednu z nejlepších káv v Evropě
Počet sledujících je přežitek. U mikroinfluencerů hledejte brand fit, radí odbornice
4. 3. 2008 11:02
Mám problém v PU - pokladna příjem -lze udělat na příjem z banky a na příjem za faktury vydané jinou číselnou řadu? (je to stále jedna pokladna) Je nějak množství číselných řad pro FU "nápadné" - mně to přijde jako přehlednější, že se hned na první pohled i na kontrolu človět zorientuje,
jedna daňová poradkyně mi řekla,že se více číselných řad dělat nesmí a druhá účetní,že tím zbytečně FU na sebe upozorňujeme.
Důvod proč to chci je, abych nemusela hlídat datumově kdyby byl vklad z banky do pokladny dřív než mám zaúčtován příjem faktury vydané, přijde mi to hodně komplikované.
Jak se to dělá a hlídá ve velkých firmách - ty datumy, přece nejde zároveň účtovat banku i pokladnu, když je těch dokladů hodně, ne?
děkuji mo c za rady, jak nejlépe s tím