Re: Nové s.r.o. - zaměstnanci a ossz
Momentálně řeším ten samý problém, na zdravotní pojišťovně mi řekli, že jim nic chybět nebude (byla změna zákona o veřejném zdravotní pojištění ) a na OSSZ to musí být stejné jako na zdr. poj. jinak by jste jim museli zaplatit jak sobotu tak i neděli. předpokládám, že nastoupili zaměstnanci do práce 3.3.2008.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
5. 3. 2008 11:17
Od 1.3. začínáme fungovat jako s.r.o. Zaměstnanci přecházejí
Mám podepsané dohody o ukončení PP ke 29.2. a nové pracovní smlouvy od 1.3. Když jsem šla pro přihlášky na OSSZ, bylo mi řečeno, že jak na přihlášce malé organizace, tak zaměstnanců musí být datum 3.3. (pondělí). Mám s tím problém, budou pak mít dva dny přerušení účasti na pojištění. JE TO OPRAVDU TAK, není možné, když budou konat stále stejnou práci na stejném pracovišti, aby oba poměry přímo navazovaly? P.S. Jsem mzdová účetní - naprostý amatér, ale přijde mi to logické. Díky za rychlou radu.