Re: VZP - nedoplatek+penále
Pokud jste byl zaměstnaný tak to není váš problém. Vy nemůžete nic najít. Smlouvu ani zápočták. Co zajít na sociálku tam by vám mohli najít období které potřebujete a zjistit kde jste byl zaměstnaný a dát kopii dokladu. Ten bych předala VZP. Ale pokud to VZP požaduje po Vás tak to spíš vypadá že v evidenci na VZP v tom období nejste asi přihlášený jako zaměstnaný. Je možný že ten zaměstnavatel vás tehdy nepřihlásil. Nebo přihlásil ale chybně a vám ted chybí ty 4 dni. Zuzana
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
7. 3. 2008 8:28
Dobrý den, prosím o radu.VZP zaslala přehled za nedoplacení cca 4 dny od roku 1984 + penáe.Problém je v tom, že jsem byl v tuto dobu zaměstnaný.Má VZP nárok požadovat dluh a penále vyždovat po mně???CO teď s tím, když nemůžu dohledat ani smlouvu, že jsem v tomto období byl zaměstnaný.
Moc všem děkuji za radu