Jaké tiskopisy při Přiznání k dani??

• (neregistrovaný)

7. 3. 2008 13:02

Jaké mám použít tiskopisy při Přiznání k dani? Mám zaměstnavatele a pak v roce 2007 jsem prodalal nemovitost,která by měla být osvobozena od daně :( Ve vlastnictví než jsem jí prodala jsem jí měla 5let. Prosím prosím

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 7. 3. 2008 13:26

ali (neregistrovaný)

Re: Jaké tiskopisy při Přiznání k dani??
      Pokud budete zdaňovat jen příjmy ze zaměstnání , doložíte od zaměstnavatele Potvzení.. a dále záleží na tom , zda uplatňuje nějaké nezdanitelné části/položky/, které snižují základ daně např. dary , úroky, pojistky, odbory...., pak příslušná potvrzení .

• 7. 3. 2008 13:33

JItka (neregistrovaný)

Ještě budu přikládat Sioukromé životní pojištění. Do jaké kolonky výši této částky napsat? A když jsem podala Přiznání k dani z převodu nemovistost, ale mám ji od daně osvobozenou, píše se to také někam do Přiznání k dani z příjmu FO?? Moc děkuji

• 7. 3. 2008 14:34

Jana (neregistrovaný)

Soukromé životní pojištění jste měla dát zaměstnavateli,aby vám roční zůčtování udělal,takhle si to musíte udělat sama do formuláře daně z příjmů,formulář je jen jeden pro všechny stejný

• 7. 3. 2008 14:40

Jitka (neregistrovaný)

Prodávala jsem loni nemovitost, proto si Přiznání k dani vyplňuji sama. Ale vůbec netuším,.kam napsat Příjmy z prodeje z nemovitosti, nehledě na to,že si myslím,že jsou osvobozeny od daně,ale jistá si nejsem :(

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).