Re: Pomozte prosím s DP začátečníkovi
špatně jsem se asi vyjádřila: celkový příjem vč. ztráty jsem myslela z podnikání příjem mínus výdaj tím pádem ztráta (to se omlouvám), když si vyplníte přílohu č.1 k přiznání (to budou čísla z ponikání), tak vám do sociálky ty peníze naběhnou. máte to jako vedlejší činnost, do ř. 31 napište 0,tam se nezapočítávají odvody od zaměstnavatele.pak podle pokynů doplníte zbytek.to zvládnete.Hanka
Re: Pomozte prosím s DP začátečníkovi
něco vám asi vyleze k platbě na sociálce, ale nebude to nic hrozného.Zdravotní byste platit neměl.Hanka
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
12. 3. 2008 19:23
Prosím ještě znova paní Hanku , vy píšete....U záloh na sociálku a
>>>>>zdravotní: dáte tam svůj celkový příjem vč. ztráty z
>>>>>podnikání .....já se snažím nakrmit tu chytrou šablonu, ale co napsat v Přehledech SP na ř.22 mě to tam doplnilo 0 a ne příjem po odečtení ztráty (ř.42DP)a co napsat na ř. 31? Já jsem neplatil nic a to co odvedl zaměstnavatel (30.000) se tam asi napsat nedá? Fakt vám moc děkuji za trpělivost