Re: Srážka ze mzdy za nadspotřebu PHM ??
Podle mě se tohle začíná rozmáhat a zaměstnanci ve strachu o práci si to nechají libit. Zaměstnavatel nemá právo vám nic takového srážet, musí vám dokázat, že jste způsobil škodu a že za to nesete odpovědnost....což si myslím, že se stárnoucím vozovým parkem nedokáže, protože ten má prostě vyšší a vyšší spotřebu. Je na Vás, jak se začnete bránit, třeba zkuste úřad práce a nebo soud...at si na ně posvítí....
Není za co,i já bojuji se zaměstnavatelem, sice v jiné otázce, ale nedám se. Lidé jsou jak ovce mi přijde a tak se stádem já nepůjdu :-))) dobrou noc
OK kouknu díky mooooc..Dneska se asi hodnotí podle toho jak a kolik se donáší na vedení atd....No je to hnus!!!!!A lítat od jednoho zaměstnavale k druhýmu...to taky není dobrý...Alespoň já to nedělám rád...Kouknu tedy co tam píšou..Přístí týden je výplata tak se nechám překvapit ]:o((((
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
15. 3. 2008 21:05
Prosím o radu,je možné aby zaměstnavatel krátil výplatu za nadspotřebu,když máme dohodu,že za odvedenou práci dostanu určitou částku peněz.Nikde ve smlouvě nemám žádnou pohyblivou částku,jako jsou prémii a nebo osobní ohodnocení.Nikdy jsem ani nepodepisoval,že pokud bude nadspotřeba,že jí budu hradit....Firma jde asi pomalu ke dnu a tak začínají zavádět různé postihy,za všelijaké hovadiny.Nikomu naftu neberu,tak nevím proč bych měl být za něco postihován....Jen tedy MŮŽOU a nebou NE.....?????Děkuji moc za radu...