Pracovní smlouva - diskriminace?

• (neregistrovaný)

17. 3. 2008 9:21

Může zaměstnavatel v pracoví smlouvě uvést jen u 1 zaměstnance, že má tento zaměstnanec nárok na 13.mzdu v určité výši a že mu náleží firemní benefity dle vnitřních předpisů? nejedná se o diskriminaci když to ostatní zaměstnanci ve smlouvách nemají? děkuji. monika.

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 17. 3. 2008 9:43

ooo (neregistrovaný)

Re: Pracovní smlouva - diskriminace?
      A ty smlouvy jsou jinak na úplně stejné podmínky, výkon práce, druh práce, atd. ??

• 17. 3. 2008 10:19

monika (neregistrovaný)

ne nejsou.. vím že můžou být sjednané určité výhody jen pro určitou část pracovníků. ale jde mi o to, proč by např. jen v prac.smlouvě obchodního ředitele měly být uvedeny tyto body, když na to de facto mají nárok všichni zaměstnanci a také to dostávají, jen to nemají uvedeno ve smlouvě. monika

• 17. 3. 2008 10:37

ooo (neregistrovaný)

No promiňte, ale já zas nechápu co vám je do toho, co má sjednáno někdo druhý na jiné pozici v pracovní smlouvě ? A jak to vlastně vítě ? Také ochrana dat by měla fungovat. To je přece záležitost toho, kdo tu smlouvu uzavírá.

• 17. 3. 2008 11:04

monika (neregistrovaný)

jako ten kdo ty smlouvy uzavírá snad musím vědět co v těch smlouvách je. a jde mi o to aby firma neměla nějaké problémy kvůli diskriminaci.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).