Re: za kolik zpracovat dp
tak to mě se vůbec nezdá hodně, celý rok si to dělali sami a blbě, musela jsem předělávat celou pokladnu, fp a dopisovat celou banku, protože ta holka co to dělala tomu nerozumí. Ona to naplácala do programu jak si to myslela, vůbec to neumí. neudělali odpisy, oprávky prostě nic. dali mi v programu jenom fp a pokladnu
a navíc účtovala 2x dph, jak v pokladně tak ve fp přijatých, dobropis dala jako fp s plusem, no prostě hrůza.
takhle to začalo 2.2.08
Zdravím. Chtěl bych se s Vámi v první řadě domluvit na té odměně za naše účto. Už jsem o tom také přemýšlel a došel jsem k jednoznačnému názoru, že je to za to naše účetnictví příliš vysoká částka. Při počtu cca 1183 dokladů za rok (FP+FV+pokladna) vychází částka při Vámi navržené celkové ceně za zaúčtování 1 dokladu na 12,70 Kč. Myslím si, že kompletní zpracování našeho účetnictví včetně uzávěrky může trvat tak maximálně 14 pracovních dnů. Můžeme se tedy domluvit na nějaké pro nás přijatelné odměně?
ta částka byla oněch 15tis.
Tak já osobně bych s takovým klientem skončila a to hned! Pokud je to pro něj vysoká částka, ať jde někde, kde mu to zpracují levněji, o čemž ale pochybuji. Vy se snažíte a co z toho....Takového klienta prostě nezměníte. Mám spoustu zkušeností s podobnými klienty a nejlepší řešení je rozloučit se s nima! Ale to je jen můj názor. Přeji Vám hodně štěstí!
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
19. 3. 2008 13:20
vzala jsem si firmu, které zpracovávám daňového přiznání. Dohodli jsme se na 15tis. Kč, jenomže jsem zjistila, že v tom mají takový nepořádek, že dohledávám zpětně až do roku 1998, myslíte si někdo že jim mám říct o více peněz nebo jim to vrátit rozpracované s tím, že už jsem dostala 10tis.Díky m.