Re: Daň z příjmu FO
V DP na ř. 10 uvádíte HV před zdaněním a vypočítanou daň zaúčtujete tak jak jste uvedla, výkazy za dané období zpracováváte až po zaúčtování daně, tj. v rozvaze budete mít v pasivech HV po zdanění a ve výsledovce je předposlední ř. po zdanění a poslední ř. před zdaněním. S pozdravem P.
Re: Daň z příjmu FO
Děkuji za radu. vše jsem vytiskla znova. V DP se uvádí HV před zdaněním v příloze č.1 na řádku 104. Doufám.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
23. 3. 2008 10:26
Prosím potřebuji poradit. Poprvé dělám DP a účtuji v podv.účetnictví. Daň. příznání mám hotové včetně rozvahy, výkazu a přílohy.Dnes jsem zaúčtovala vyšlou daň z příjmu FO na 591/341 ještě do 2007. Tím se mi ale změnila jak rozvaha tak výkaz, který jsem přiložila k DP. Mám totální okno co s tím. Prosím poraďte. Musím to přepracovat, ale přece Dp jsem dělala až po zpracování účetní uzávěrky.