Re: Propagační leták - účtování?
Také to účtuji na 518. Připadně pokud se ten leták dává nebo přibaluje k výrobku, mohl by jít do zboží (podobně jako obaly)?
A reklamní plachtu za 7.200 Kč také na 518 ? Já bych jí asi dala na 501 a do knihy drobného majetku :-o
Ach jo ......... mě už to účto asi fakt neba, vždyť jsou Velikonoce, měla bych být doma a podříznout čoko beránka ........ sedím tu v kanclu a klovu do klávesnice jak slepice na dvorku :)) A ani ty zlatý vejce nesnáším :(
já si fatk myslela, že ta plachta půjde na 501 - je to vážně režie firmy (cena za službu - namalování písmenek na plachtu - byla za pár kaček, ale ta plachta byla drahá jako prase) a navíc firma má vnirřní směrnici, že nad 3.000 do 40.000 eviduje Drobný majetek. A ta plachta se bude požívat minimálně 3 roky :(
Je někde "návod", podle čeho se rozhodovat?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
23. 3. 2008 15:30
Dobrý den,
naše firma si nechala vytisknout barevne propagační letáky na zboží. Zaúčtuji fakturu z tiskárny na 501 ?
Děkuji za odpověď.