Re: SP a ZP - jaké zálohy do přehledu?
Já si totiž také myslím, že ta, kterou jsem platila 5.1.07 patřila ještě k roku 2006 a do roku 2007 se nepočítá. Tak nevím - JAromíre, co vy na to?
U ZP vím tutově, že co se zaplatí do 8.1. následujícího roku se počítá do roku předcházejícího, u SZ mám pocit že tomu tak není, že tam se bere jen to, co se zaplatí do konce roku. Ale už tu někdo inzeroval, že mu i u SZ počítali zálohy stejně jako u ZP, i když kdo ví, jak se díval do vyúčtování :-)), ale stejně, za to ruku do ohně nedám :-)
Ano, to já taky a porovnávám to se svou DE a hledám případné rozdíly. Ze ZP to občas taky přijde.Problém je v pořadí splácení poheldávek, když máte nějaký nedoplatek či penále,použijí došlé peníze prvotně na jejich vyrovnání...takže kdo se pak má dopočítat....
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
24. 3. 2008 17:09
Prosím o radu - když podávám přehled na sociální a zdravotní pojištění, které zálohy se tam zahrnují? Tu co jsem platila v lednu 07 také nebo ta byla za minulý rok? Plavu v tom, prosím radu. Děkuji