Re: také padáte na pusu?
Jupí, to mám radost, já to nechtěla napsat tak přímo :-)
Mám kamaráda, který je daň. poradce a sedí v baráku vedle. Denně si kolem 2 v noci píšeme -"ještě makáš, pokud ne, tak koukej zvednout pr... a začni makat !" Docela nám to pomáhá :-))
Takže milé dámy a pánové - ZAČNĚTE MAKAT, MÁME TO "ZAPÁR" :-)))
Bezva...budte ráda, že máte práci, já ji od 1.4. ztrácím a jsem z toho dost na nervy...nepotřebujete někdo zkušenou účetní!!!!!:-)))
Jo, buďte klidná, letos jsem začala "danit" již v lednu hned po DPH a jedu stále, ještě, že mám manžela, který alespoň obstará děti, jinak by je asi už odvedla sociálka :-))), nyní už jsem si jistá, že to alespoň stihnu, ale 31.opravdu odnáším to poslední DP,no a duben nebude lepší ( DPH!!! ), takže já se těším na květen :-)
Ani mi nemluvte, je to úplně stejné i u nás. Můj přetrvávající pocit je, že nestíhám ani práci, ani rodinu, ani domácnost. Jsem unavená a mám všeho až nad hlavu. Ujištění, že jste na tom podobně, mě svým způsobem povzbuzuje, že v tom nejsem sama. Přeju všem do finiše hodně síly, chápající manžely, hodné děti a slušné klienty!
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
24. 3. 2008 22:24
Dobrý večer, jen jsem se chtěla odreagovat a ujistit, že nejsem jediná, kdo padná "na pusu, nic nestíhá a připadá si, že zákonitě musí do týdne skončit "U Chocholouška":-))) Děti vidí maminku jen z rychlíku, dnes jsem zjistila, že dcera v první třídě již nepočítá od 1 do 5, ale od 10 do 20!!! A puberťáci (2 kousci) mají jen radost, že je konečně opět daňové období, které nahrává jejim "lupárnám". A do toho přijdou zákazníci, kteří, když jim řeknu "svou cenu" za doňové přiznání tak pouze odpovědí "pani a nemůže být nějaká sleva, když začínáme a jsme cizinci - UK?" No chápete to????
Prosím, napiště alespoň jedna(jeden) z vás, že jste na tom stejně!!! :-)