Re: předpis daně FO
jít zpátky je docela problém, účetní firma se mnou ani OSVČ nekomunikuje a v době kdy ještě komunikovala, tak jsem je na tyto skutečnosti upozornila a oni neudělaly vůbec nic...uvidím jestli se ještě někdo ozve a pak nevím co si tím udělám..asi na 491 na 5.. se mi to opradu dávat nechce. nebo mě teď napadlo na 588 a v DPFO bych o to navýšila HV... si říkám, že jsem do toho šla... to samé je totiž u nedoplatkuu na OSSZ a ZP za rok 2005.. úhrady jsou ve splátkách. Letos doplaceno a na 336, kam to účtovali mám zůstatek na MD. to je ale pěkná blbost.. a co tím opravdu nevím...děkuji všem za odpovědi a dobrou noc
Re: předpis daně FO
a co opravit na výkazech ručně a do počátečního zůstatku 2007 341 a 336 naúčtovat správně??Samozřejmě někde s důkladným popisem o zjištění chyby??Ale to už je jen snaha Vám pomoci...
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
24. 3. 2008 23:26
Dobrý večer, prosím poradíte mi někdo jak mám zaúčtovat v letošním roce předpis na daň z příjmu FO, podvojko.-OSVČ,předchozí účetní nezaúčtovala daně od roku 2005 a v letošku proběhly uhrady a samozřejmě na účtě 341 vychází blbost... dávat na 591 mi příjde spatně a na 491 si nejsem jistá.. prosím poraďte někdo už jsem z toho zoufalá, tohle není jediná pitomost, kterou udělaly. chybí předpis za rok 2005 a 2006..Děkuji mockrát