Re: SZM - formulář
Ano, u manžela zapíšete do žádosti převod částky, která odpovídá vašemu doplatku (pod vaším rodným číslem). Pokud by měl manžel přeplatek nižší než vy doplatek, musíte ještě rozdíl doplatit na účet FÚ. Takže příklad: manžel přeplatek 8000,- vy doplatek 3000,-. Žádost o vrácení bod 1. 5000,- . Bod 2. převod přeplatku na vaše rodné číslo 3000,-
Re: SZM - formulář
u sebe nic, u manžela vyplnit rámeček na straně 4, kde žádáte uhradit váš nedoplatek jeho přeplatkem, manžel musí podepsat.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
25. 3. 2008 9:35
Dobrý den, mohl by mi někdo poradit? Konečně jsem vypočítala spol. zdanění manželů! U mě mi vyšel doplatek a u manžela přeplatek! u jeho přiznání vyplňuji žádost o vrácení přeplatku a zohledním tam můj doplatek a jak to mám udělat u sebe? Děkuji za radu!