Re: Min. zaklad dane a prijmy ze zavisle
minimální základ daně budete mít poměrem 120 800 / 12 měsíci * 5 měsíců, za 6-9 dáte čestné prohlášení že jste neměl žádný zdanitelný příjem a za 10-12 doložíte potvrzení od zaměstnavatele. před okénkem pro cifru 120 800 je políčko na měsíce, máte ho vyplněné? každopádně to má být poměr ne celý minim.základ
Re: Min. zaklad dane a prijmy ze zavisle
Je tam pouze pomerna cast min. zakladu dane, tj, za 5 mesicu, ale nepricetl se mi tam prijem ze zavisle cinnosti, zakladem dane je pouze pomerna cast min. zakladu.............. Myslim, ze by se v r. 45 mel secist prijem ze zavisle cinnosti + min. zaklad za 5 mesicu OSVC (cinnost byla prerusena)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
25. 3. 2008 19:03
POkud jsem podnikal 1-5 se ztratou, pak jsem zivnost prerusil, pak 6-9 UP, a 10-12 zamestnanecky pomer. Zaklad dane mi tvori min. zaklad dane za 5 mesicu + zaklad dane ze zavisle cinnosti? V formulari mi vyskakuje pouze min. zaklad dane, je to spravne?
Diky. L.