Re: ROZVAHA A VÝSLEDOVKA
Děkuji za radu. Ještě bych se chtěla zeptat....chápu to dobře, že v daňovém přiznání bude na ř.10 nula a vlastně bude celé to přiznání "nulové"? V pokladně nám zbylo 15,50 Kč.
Moc děkuji. Dělám to letos poprvé, tak si s tím nevím rady. Při sestavování závěrky se budu držet vyhlášky č.504.
pokud vynosy z hlavni cinnosti neprevysuji naklady a nemate hospodarskou cinnost, pak se DP nemusi podavat, protoze nemate prijmy, ktere jsou predmetem dane-par. 18
>>>>Dobrý den. Někde jsem četla, že do Výsledovky a
>>>>Rozvahy se vypisují jen ty řádky, které nejsou
>>>>nulové.
>>>>Jsme občanské sdružení založené loni za účelem
>>>>sportu.
>>>>Za rok 2007 jsme přijali peněžní dar 5000,- na dresy
>>>>a
>>>>také jsme je za dresy utratili. (příjem i výdej
>>>>zaúčtován nedaňově).
>>>>Jak mám prosím sestavit závěrku, když všechny položky
>>>>v Rozvaze jsou nulové? :-(
>>>>Moc děkuji.
>>>
>
>pokud vynosy z hlavni cinnosti neprevysuji naklady a
>nemate hospodarskou cinnost, pak se DP nemusi podavat,
>protoze nemate prijmy, ktere jsou predmetem dane-par.
>18
Jsme o.s. založené za účelem sportu,tělovýchovy a turistiky. Jediné operace za loňský rok byly příjmutí daru ve výši 5000,- na provoz o.s. z toho jsme utratili 4984,50 za dresy a razítko. \myslíte tedy, že nemusíme podávat daňové přiznání?
Pište normálně, ne hůlkovým písmem!
Prosím pište nadpisy i příspěvky normálně, nikoliv hůlkovým písmem! Hůlkové písmo se hůře čte a na internetu považuje za křik a nevychovanost, viz např. http://www.emag.cz/netiketa/ nebo http://adasek.cz/netiketa.htm
Děkujeme za pochopení.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
26. 3. 2008 12:45
Dobrý den. Někde jsem četla, že do Výsledovky a Rozvahy se vypisují jen ty řádky, které nejsou nulové.
Jsme občanské sdružení založené loni za účelem sportu. Za rok 2007 jsme přijali peněžní dar 5000,- na dresy a také jsme je za dresy utratili. (příjem i výdej zaúčtován nedaňově).
Jak mám prosím sestavit závěrku, když všechny položky v Rozvaze jsou nulové? :-(
Moc děkuji.