Prosím o radu - §10 - spěchá!!

• (neregistrovaný)

26. 3. 2008 22:36

Zpracovávám SZM a poplatník mi přinesl pokladní výdajový doklad na práci za rok 2007 - hudební produkce. Jaké si mám od něj vyžádajt ještě dokumenty. S tímhle jsem se setkala poprvé a pochybuji,že bude FÚ jednoduchý PVD stačit :(

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 27. 3. 2008 8:20

marie (neregistrovaný)

Re: Prosím o radu - §10 - spěchá!!
      Chtěla bych na něm potvrzení o zdanitelných příjmech od zaměstnavatele. Pokud nikde nepracoval a má příjmy z hudební produkce byť jen na PVD tak ať napíše čestné prohlášení,že žádné jiné zdanitelné příjmy neměl. Oni už si ho z FU pozvou a pokud jim ten doklad nebude stačit tak ho donutí, aby jim přinesl to co jim bude vyhovovat. Mám také hudebníka, nosí mi tyto doklady, ale ten je naštěstí souběžně zaměstnán tak má ještě potvrzení ze zaměstnaní, zdravím Marie

• 27. 3. 2008 8:36

Jitka (neregistrovaný)

Re: Prosím o radu - §10 - spěchá!!
      To jsem se špatně vyjádřila, tento hudebník mi přinesl Potvrzení ze zaměstnání. Hudební produkci má jako příležitostnou činnost.

Tak mu řeknu,ať mi ještě podepíše čestné prohlášení a uvidím. Ještě se ho zeptám,jestli nemá sepsanou nějakou smlouvu s tím,kdo mu každoročně za hud.produkci vyplácí,to myslím,že by FÚ taky mohlo zajímat

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).