Re: chci dát výpověď při nemocenské
Vy můžete dát výpověď kdykoliv bez ohledu na svou PN, když Vám nechce podepsat dohodu, tak jí předejte nejpozději do 31.3.08 klasickou výpověď a Váš PP skončí 31.5.08. Šéfka má asi nějaký svůj ZP, s tím si nelamte hlavu. Nezapomeňte si nechat potvrdit předání výpovědi třeba na její kopii, nebo byste ji musela poslat poštou,ale to už máte nejvyšší čas.
Re: chci dát výpověď při nemocenské
Děkuji za odpovědi,
já to dala dohodou, protože to tady v práci tak dělali všichni ... ale jdu to přepsat na jiný paragraf a bude ... Moc děkuji za pomoc.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Město omylem zvýšilo daň z nemovitostí u bytů, pokusilo se to hodit na berňák
Dva květnové svátky před námi. Během kterého nakoupíte a během kterého nikoli?
Jako vstup na ligu zdarma? Lidé cupují kulturu pro všechny a bojí se o kvalitu muzeí
Fond dal facku všem občanům ČR, ti totiž nakonec dotace pro Agrofert nejspíše zaplatí
Proč někomu přijdou od berňáku dvě složenky k dani z nemovitostí?
Jedno rozhodnutí vás může připravit o starobní důchod. Jak to zvrátit?
27. 3. 2008 13:53
Dobrý den,
jsem dva měsíce na nemocenské a přitom se mi naskytla možnost začít od června pracovat jinde. U současného zaměstnavatele pracuji přes pět let. Donesla jsem do práce rozvázání pracovního poměru dohodou k 31.5., tedy chci dodržet 2-měsíční výpovědní dobu, ale šéfka mi to nechce uznat s tím, že na nemocenské nemohu podávat výpověď. Je to pravda?
Děkuji za odpověď