Úhrada zahr.fa eur pokl. v Pohodě

• (neregistrovaný)

27. 3. 2008 17:32

Nedaří se mi úhrada přijaté zahr. fa eurovou pokladnou. Můj postup: Jsem v pokladně, dám insert, úhrada závazku, vyberu fakturu, dám zlikvidovat. Kurz dokladu i likvidace je stejný, částka se mi přepočítá na Kč. Ale jakmile dám zlikvidovat, objevím se v pokladně, vyberu eur pokladnu a dám uložit, tak se mi částky objeví v Kč - obě! I ta, která má být v eurech - ve sloupečku cizí měna. Nějak na to nemůžu přijít.

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 27. 3. 2008 17:43

Lenka (neregistrovaný)

Re: úhrada zahr.fa eur pokl. v Pohodě
      Tak jsem si to zkusila způsobem jaký popisujete a fakt tam skočí nesmysl!
      Zkuste to jak já, funguje to:
      Pokladna - inzert - výdajový doklad - vyberu pokladnu EUR - záložka likvidace - pravý tlačítkem myši Přidat likvidaci výběrem - vyberu fakturu ze seznamu závazků - kurz likvidace souhlasí - zlikvidovat - a mám to tam! Jen ještě musím do Zaúčtování, protože mám zadanou předkonaci pro likvidace jen faktur v Kč a opravit 211100 na 211200.
      Zkuste to, mám to vyzkoušené

• 27. 3. 2008 18:26

m (neregistrovaný)

dáte ins a pokladna eur,likvidace výběrem,v tabulce likvidace cizí měny kliknete do řádku částka a uloží se vám eura a zlikvidovat, takhle to dělám já a je to v poho, zkuste, předkontaci si nastavte předem a bude se vám to zadávat automaticky

• 27. 3. 2008 18:55

Eva (neregistrovaný)

Supr!!! Mám to. Díky díky!!

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).