FO-PÚ-UKRAJINEC

• (neregistrovaný)

29. 3. 2008 11:04

CHCI UKONČIT PODNIKANI-AKVARISTIKA V ČR.JAK MÁM POSTUPOVAT.JAKÉ MÁM POVINNOSTI. JE FORMULÁŘ PRO UKONČENÍ,NEBO NAPSAT DOPIS NA FU. A OSSZ. ROK 2007 JSEM UKONČIL DANOVÝM PRIZNÁNÍM A ZAPLATIL DAN. SKONČIT BYCH CHTĚL KE 2.KARTÁLU ROKU 2008. DĚKUJI. DENIS.

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 29. 3. 2008 11:15

P (neregistrovaný)

Re: FO-PÚ-UKRAJINEC
      V první řadě navštívit živnostenský úřad, kde vám dají formulář. Činnost můžete přerušit (max. 2roky) nebo ukončit.
      Tento dokument dále použijete na dalších úřadech (OSSZ, ZP, FÚ), kde tuto skutečnost oznámíte.

• 29. 3. 2008 11:18

graver (neregistrovaný)

CapsLock Off!
      Považoval byste za diskriminaci, kdybych si dovolil ještě jednou obrátit vaši pozornost na pravidla diskuse - konkrétně na bod 5?
      Pokud vám na pravidlech není cokoliv jasného, bude mi potěšením vám to vysvětlit.

• 29. 3. 2008 12:21

yy (neregistrovaný)

Re: FO-PÚ-UKRAJINEC
      Zajímavé je, že dotaz na to, proč váš předchozí příspěvek byl smazán máte dobrým písmem. Tahle diskuze tu už taky byla - každý by měl dodržovat daná pravidla a zde jsou popsána poměrně dost přesně. Zlobí mne, že u každého nedodržení pravidel viník nehledá problém u sebe, ale osopuje se na ostatní.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).