Re: Nový provizní systém ???
Takovych firem je mnoho, zalezi jestli ty penize nekdy dostanete, maji vetsinou sikovne napsane smlouvy a Vy nic neziskate.
U nas treba ADFOX - reklamni agentura, zacnete vydelavat a najednou Vas zablokuji - bez udani duvodu. KDyz se ptate proc, tak se vam vysmeji, ze to nesdeluji a konec. Arogance z toho jen cisi. Kdyz si ale prectete jejich podminky, maji to tam napsane.
Cili klidne muzete vydelavat tisice a kdyz bude mit dojit k placeni, tak Vam neposlou nic.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
30. 3. 2008 0:26
Ahoj všem. Objevil jsem web, který nabízí přivýdělek 100 Kč za každého zákazníka, který si ověří adresu (overenaadresa.com).
Registrace byla extrémně jednoduchá. Stačilo vyplnit pouze emailovou adresu a dostal jsem se na stránku s celkovými přehledy a html kódy s logama, Platby budou prý posílány na konci každého měsíce na email, jestliže celková suma překročí alespoň 500,- Kč. Umístil jsem si jejich logo na svůj web asi před týdnem. Nemám sice moc velikou návštěvnost (asi 30 unikátních návštěvníků za den), ale už mám 200 Kč. Využívám více provizních systémů (invia.cz, provizni-system.cz, bfair.com...), ale doteď jsem zádné peníze nevydělal. Tenhle systém by mi konečně nějaké peníze přinést. Máte někdo zkušennosti s touto společností?