Nový provizní systém ???

• (neregistrovaný)

30. 3. 2008 0:26

Ahoj všem. Objevil jsem web, který nabízí přivýdělek 100 Kč za každého zákazníka, který si ověří adresu (overenaadresa.com).

Registrace byla extrémně jednoduchá. Stačilo vyplnit pouze emailovou adresu a dostal jsem se na stránku s celkovými přehledy a html kódy s logama, Platby budou prý posílány na konci každého měsíce na email, jestliže celková suma překročí alespoň 500,- Kč. Umístil jsem si jejich logo na svůj web asi před týdnem. Nemám sice moc velikou návštěvnost (asi 30 unikátních návštěvníků za den), ale už mám 200 Kč. Využívám více provizních systémů (invia.cz, provizni-system.cz, bfair.com...), ale doteď jsem zádné peníze nevydělal. Tenhle systém by mi konečně nějaké peníze přinést. Máte někdo zkušennosti s touto společností?

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 30. 3. 2008 13:27

Karel (neregistrovaný)

Re: Nový provizní systém ???
      Takovych firem je mnoho, zalezi jestli ty penize nekdy dostanete, maji vetsinou sikovne napsane smlouvy a Vy nic neziskate.
      U nas treba ADFOX - reklamni agentura, zacnete vydelavat a najednou Vas zablokuji - bez udani duvodu. KDyz se ptate proc, tak se vam vysmeji, ze to nesdeluji a konec. Arogance z toho jen cisi. Kdyz si ale prectete jejich podminky, maji to tam napsane.
      Cili klidne muzete vydelavat tisice a kdyz bude mit dojit k placeni, tak Vam neposlou nic.

• 26. 4. 2008 23:23

Tom (neregistrovaný)

Re: Nový provizní systém ???
      Neprozradíte adresu vašich stránek, které při tak malém počtu návštěv tolik vydělali na certifikátu, který nikdo nepotřebuje? Nebo je to jen neplacená reklama?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).