Nevíte proč mi nesedí Rozvaha?PROSÍm

• (neregistrovaný)

31. 3. 2008 13:43

Prosím už to dělám hodiny a nemůžu na to přijít. V mém progarmu mi vychází Vlatní kapitál 147 a když to dám to toho formuláře tady tak 150 a nevím kde s tím mám hnout, potom mi vychází výsledek hospod.běžného úč. období 321 a má mi vycházet 318,kde může být zádrhel?
    Díky
    jáňa

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 31. 3. 2008 13:48

Jaromír (neregistrovaný)

Re: Nevíte proč mi nesedí Rozvaha?PROSÍm
      Váš program počítá položky rozvahy s přesností na koruny a konečný výsledek teprve zaokrouhluje na celé tisíce. Ve formuláři zaokrouhlujete každý řádek již na tisíce. Součty se pak o to zaokrouhlení liší. Chce to si s tím zaokrouhlováním pohrát.

• 31. 3. 2008 13:51

jána (neregistrovaný)

to znamená ,že má změnit, závazky,fondy apod.?A nevadí, když to číslo nebude odpovídat?
      Jana

• 31. 3. 2008 14:13

jána (neregistrovaný)

A ještě jedno bych se chtěla zeptat, ve výkazech Zisků a ztrát,ani v Rozvaze, nikde nefiguruje částka, kterou jsem uplatnila na snížení DZ(Ztráta z minulých let) a když vyjde HV např. 375, tak z tohoto FÚ přece nepozná, že jsem si tu ztrátu uplatnila,jen z Daň.př.,ne?

• 31. 3. 2008 15:06

Vladík (neregistrovaný)

Uplatňujete ztrátu DAŇOVOU, takže ta v účetnictví může být jiná nebo žádná, to je normální. S tím zaokrouhlením si musíte pohrát, jak psal Jaromír, ty PC jsou jen stroje....

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).