Re: účetní sw
Já bych ti Vendulko řekl, kde furt jsem, ale nechci být tady na tomto fóru neslušný :-))
HM, já byla taky v "Pohodě" :-) . Jenomže nastupuji do jiného zaměstnání a tam jsou v tomto bohužel ještě pozadu, doufám že se mi je podaří přesvědčit o změně. Pokud by jste mi mohli alespoň napsat stránky kde bych se o tomto sw dozvěděla více, byla bych neskutečně vděčná!
Přeji hodně štěstí při přesvědčování ke změně sw. Mě se to nepodařilo a než být otrokem DOSovského systému, tak jsem raději pp ukončila. Hodně štěstí. Mimochodem, při výběru účetního systému pro soukromou osobu, jsem si kladla požadavky - levnost, přehlednost, srozumitelnost a ne DOS! - zvolila jsem Pohodu
Teď budu trochu dělat machra, v podstatě ani tak na softu nezáleží, potřebuje-li klient píchnout, je potřeba si poradit v první fázi s jakýmkoli software, pak samozřejmě je možno doporučit něco lepšího :-).
V řadě organizací (třeba domovech důchodců a podobně) mastí účetnictví na neuvěřitelných vykopávkách, a nepřesvědčíte je ani za boha. Paní účetní prostě nic jiného neumí a před důchodem už nic zavádět nebude. Tak je prostě potřeba se přizpůsobit, co by člověk pro klienta neudělal :-))).
Re: účetní sw-chceš POHODU?www.stor...
Děkuji za podporu, jste všichni skvělý!!! :-)))
Jak jsem již psala, nyní pracuji také v POHODĚ takže zvykat si na zastaralý program, kterým nás týrali ve škole bude docela procházka peklem. Držte mi, ale palečky abych měla ty nejlepší přesvědčovací metody a oni povolili novější sw. Nemusela by být ani POHODA. Takže ještě jednou děkuji za podporu přeji krásný zbytek víkendu!
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Změny, které přináší rok 2026 do oblasti zaměstnávání
Velký rozcestník změn v roce 2026, které se týkají podnikatelů
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
3. 4. 2008 21:45
opravdu mi nikdo neporadí/ nemá zkušenisti s účetním sw cesar (nebo jak se to píše)?