Prohlášení poplatníka - růžový tiskopis

• (neregistrovaný)

9. 4. 2008 8:48

Mám v tom nějaký zmatek, mám podepsáno prohlášení č.16 za rok 2007 a nyní i na rok 2008. Mám to dobře nebo už musím č.17. Je možné se někde dočíst,za jaké období jaké číslo platilo? Ono je nyní už č.18 a mně nějak unikla 17.

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 9. 4. 2008 9:07

Šárka (neregistrovaný)

Re: Prohlášení poplatníka - růžový tisko
      Platné formuláře najdete na stránkách MFČR. Mám takový pocit,že v roce 2007 museli být podepsané nové formuláře a pro rok 2008 můžete pokračovat v těch loňských,jen důchodci si podepíší nové (letos mají nárok na slevu,tak proto).

• 9. 4. 2008 9:13

lidi (neregistrovaný)

č. 16 je možné mít i v roce 2008 u človíčka který měl pracovní poměr již od roku 2006
      pokud někdo nastoupil v roce 2007 mělo mu být dáno podepsáno prohlášení č. 17.
      a pokud někdo nastoupí v letošním roce 2008 tak č. 18
      ale platné jsou pro rok 2008 všechny tři čísla tiskopisů neb každý tiskopis je vlastně na tři roky tzn. že v roce 2009 by vám už nikdo neměl podepsat tiskopis č. 16 ale letos ještě platíza podmínky mnou výše zmíněné

• 9. 4. 2008 9:53

Jarka (neregistrovaný)

Děkuju, a ještě určitě budete vědět, jestli musím mít vždy ten růžový originál nebo může být pouze okopírovaný tiskopis nebo vytisknutý ze vzorů formulářů.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).