Re: poukázka na zboží
Proč by to nemohlo být účtováno do daňových nákladů jako podpora prodeje, evidentně se tím dosáhne, zajsití a udrží příjem. To je prokazatelné. 513 se mi moc nezdá. V nejhorším případě mě napadá z toho udělat reklamní předmět - zabalit to do folie s logem, dle seznamu to předávat jako reklamné předmět? Ale chtěl jsem vědět, jak to řešíte ostatní...díky
Re: poukázka na zboží
Ano, Vaše řešení je jedin správné, udělat z toho reklamní předmět do 500,-, pak je to daňový náklad.....samotná poukázka opravdu neprojde, klient to konsultoval na finančním úřadě....je to dar a ty jsou nedaňové...a ani v přiznání si je neuplatníte, protože nejsou určeny pro vyjmenované účely....bohužel...možná že se připojí někdo s jiným názorem, ale já mám tuhle zkušenost.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Změny, které přináší rok 2026 do oblasti zaměstnávání
Velký rozcestník změn v roce 2026, které se týkají podnikatelů
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
9. 4. 2008 23:32
jak zaúčtovat poukázku na čerpací stanici, kterou chceme dávat zákazníkovi k zakázce? Jako zboží? Asi ne jako ceninu? Nebude jako cenina vůbec použita.
Děkuji