Re: DPFO - uplatnění úroků – doložení fa
Nepatříte náhodou pod FÚ Bílina? Protože jsem se s tímto setkala jen tam. Jedna z klientek měla stejný problém a přeplatek daně ze společného zdanění manželů jí opravdu pokrátili o částku úroků, které jí neuznali. U nás to FÚ absolutně neřeší.... jo není úředník jako úředník.
Re: DPFO - uplatnění úroků – doložení fa
Jo a nevíte náhodou které faktury se jim nelíbí? Nebo kde bych se mohla dočíst co uznávají a co ne? Ještě se mě darebák ptal jestli jsme to měli ohlášené (přestavbu). Po telefonu zněl mladě - asi je to nějaký mladý kariérista a snaží se předvést... no nebo se tam moc nudí
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Změny, které přináší rok 2026 do oblasti zaměstnávání
Velký rozcestník změn v roce 2026, které se týkají podnikatelů
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
10. 4. 2008 12:07
V ročním zúčtování jsem si uplatnila úroky z úvěru ze stavebního spoření ( na modernizaci, rekonstrukci bytu). FÚ po mě chce, abych doložila faktury, které mi byly z tohoto úvěru proplaceny. Říkala jsem jim, že všechny má stavební spořitelna a že jestli jim nebude stačit potvrzení od nich, že peníze posílali jen na základě faktur. Na FÚ mi řekli že to nestačí, protože stavební spořitelny prý uznávají i to co FÚ ne – co je na tom pravdy? Jaké stavební úpravy či modernizace FÚ neuznává? Popř. kde bych k tomu našla více?